gate

Poslovni prostori

Naša aktuelna ponuda poslovnih prostora.

Karađorđeva 32-34

OBJEKAT 1 | RASPRODATO

Lokacija objekta

Objekat je lociran u samom centru Valjeva. Izlazi na Karađorđevu ulicu i postavljen je prema planu na građevinskoj liniji koja je 10,10 metara udaljena od ose Karađorđeve ulice. Kolski pristup objektu se ostvaruje preko pasaža u objektu 2.

Funkcionalno rešenje

Objekat čine podrumska etaža, visoko prizemlje sa galerijom, 3 sprata i povučeni 4. sprat. Objekat se sastoji od ukupno 24 stana i 4 poslovna prostora u prizemlju. Komunikacija u objektu se obavlja putem jednog putničkog lifta i stepeništa sa prirodnom ventilacijom i osvetljenjem.

Konstrukcija objekta

Konstruktivni sistem objekta čine armirano-betonski zidovi i armirano-betonske pune ploče.

Obrada površina

Fasadni zidovi objekta su projektovani od klima blokova sa potrebnom termoizolacijom prema zahtevima energetske efikasnosti. Završna obrada fasadnih zidova je kombinacija obloga: wood-dekor, plemeniti malter preko termoizolacije i tamno sivi alubond. Pregradni zidovi su zidani šupljim blokovima (d = 10-12 cm), obostrano malterisani. U svim kupatilima zidovi su od poda do plafona obloženi keramičkim pločicama, a u toaletima i kuhinjama do visine (h = 150 cm). Završna obrada unutrašnjih zidova i plafona je gletovanje i bojenje bojom za unutrašnje zidove. Podovi u sanitarnim prostorijama i kuhinjama su obloženi keramičkim pločicama, a u ostalim stambenim prostorijama je postavljen hrastov parket prve klase. Na terasama, kao i u hodnicima i centralnom stepeništu su postavljene granitne keramičke pločice.

Stolarija i bravarija

Unutrašnja stolarija je od medijapana i drveta sa finalnom obradom PU bojom. Spoljašnja stolarija je od PVC profila sa 6 komora i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom. Spoljašnja stolarija na poslovnim prostorima je od eloksiranog aluminijuma sa termo prekidom i zastakljena je dvostrukim niskoemisionim staklom punjenim argonom.

Krov

Krov objekta je ravan sa svim potrebnim hidro i termo izolacijama prema aktuelnim propisima. Na delu povučenog sprata su prohodne terase sa završnom obradom od granitnih pločica, a iznad 4. sprata je neprohodan ravan krov, sa šljunkom kao završnim slojem.

Instalacije

U objektu su projektovane sledeće instalacije:

  • instalacije vodovoda i kanalizacije;
  • elektroinstalacije – instalacije jake i slabe struje;
  • instalacije centralnog grejanja – daljinsko grejanje;
  • mašinske instalacije;
  • instalacije lift postrojenja.
Parkiranje

Parkiranje se ostvaruje u podzemnoj garaži, ulaz kroz objekat 2, i u njoj je predviđen parking za 22 automobila. Parking u dvorištu ima pristup takode kroz pasaž objekta 2 i može da primi 21 automobil.

Osnove poslovnih prostora

Prizemlje
LOKAL 01 - PRODATO

Površina: 203.40 m²

LOKAL 02 - PRODATO

Površina: 197.65 m²

LOKAL 03 - PRODATO

Površina: 313.76 m²

LOKAL 04 - PRODATO

Površina: 193.32 m²

U saradnji sa kompanijom Gorenje, svim našim kupcima obezbeđeno je 5% POPUSTA na proizvode iz prodajnog asortimana Gorenje kućnih aparata i 10% POPUSTA na proizvode iz prodajnog asortimana Gorenje kuhinjskog nameštaja u maloprodajnim objektima Gorenje Studio.